Είπαν για Εμάς

Ελπίδα Χριστίνα Μορφούλη

“Η σχολή ήταν και είναι ο μοναδικός λόγος που κατάφερα πολλά μέχρι τώρα.Πάνω απ’ όλα όμως η κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που ήταν μέντορας μέγιστος για μένα, ακολουθούσα κατά γράμμα ότι μου έλεγε και πραγματικά είναι η υπεύθυνη για την επαγγελματική μου πορεία.”
Kitchen Coordinator at Hilton Waldorf,
HR Manager for Carbon Restaurants, London
“Χωρίς το πάθος η ζαχαροπλαστική από μόνη της είναι μία στείρα τέχνη! Φοίτησα στη σχολή La Chef Levi όπου έμαθα πολλά. Διαγωνισμοί, πειθαρχία στην κουζίνα και πολλές τεχνικές. Εκεί έφαγα τις πρώτες μου γλυκές “σφαλιάρες..”. Το πιο σημαντικό όμως ήταν ο υγιής ανταγωνισμός, η πειθαρχία και η έννοια της συνεργασίας. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά που δημιουργούν τη βάση για έναν καλό ζαχαροπλάστη.”
Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης

Μάρκος Κωνσταντινίδης

Γιάννης Κυριώτης

“Δεκαπέντε χρόνια από την αποφοίτηση μου από την La Chef Levi και έχοντας φτάσει στη θέση του Executive Chef αισθάνομαι τυχερός που φοίτησα στη σχολή αυτή αλλά και για τους καθηγητές για όλα αυτά που με δίδαξαν και με προετοίμασαν σαν μάγειρα αλλά και σωστό άνθρωπο στο κοινωνικό σύνολο.”

Executive Chef, Blue Dream Palace

Σωτηροπούλου Χριστίνα

"Η φοίτηση μου στη Σχολή La Chef Levi, μου άνοιξε νέους δρόμους στην επαγγελματική μου πορεία κ με βοήθησε να ανακαλύψω ταλέντα πρωτόγνωρα για μένα. Σε όλα αυτά φυσικά συνέβαλε τα μέγιστα η μέντορας μου κυρία Βιργινία Αναστασιάδου, που με τις γνώσεις, την υπομονή και την επιμονή της με έκανε να αγαπήσω τη Ζαχαροπλαστική. Θα προέτρεπα ανεπιφύλακτα τον οποιονδήποτε που έχει μεράκι στη Μαγειρική, τη Ζαχαροπλαστική και την Αρτοποιία ,να αποκτήσει πιστοποιημένες γνώσεις φοιτώντας στη Σχολή.

Pâtissier Sentido Elounda Blu Hotel

Κώστας Αναστασίου

“Ως απόφοιτος της La Chef Levi το έτος 1996, η σχολή μού έδωσε τις γνώσεις, τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την οργανωτικότητα στον χώρο της Μαγειρικής Τέχνης, εφόδια που συνέβαλαν στην εξέλιξη μου ώστε να κατέχω σήμερα τη θέση τoυ Executive Chef στην μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, Porto Bello Beach του Ομίλου Atlantica στην Κω. Ευχαριστώ θερμά.”

Executive Chef Porto Bello Beach ,
μέλος του Chef’s Club Ελλάδος

Οι καταξιωμένοι Chef προτείνουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Είναι ωραίο να ξέρεις τι αγαπάς να κάνεις στην ζωή σου και ακόμα καλύτερο να βρεις ένα μέρος για να σου δώσει τα εφόδια και την γνώση που χρειάζεσαι για να προοδεύσεις επαγγελματικά. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να μάθει περισσότερα πράγματα για τον θαυμάσιο κόσμο της μαγειρικής.
Executive Head Chef Hilton Cambridge City Centre

Σταύρος Κανακίδης

Σπούδασα Pastry Chef στη La Chef Levi πριν από 15 χρόνια. Το εξειδικευμένο πρόγραμμα της Σχολής με βοήθησε καθοριστικά στην επαγγελματική μου πορεία καθώς πλέον είμαι ιδιοκτήτης δύο ζαχαροπλαστείων σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Χαίρομαι για την στενή επαφή και βοήθεια στους αποφοίτους. Θαυμάζω το έργο της Σχολής καθώς πλέον η κόρη μου σπουδάζει Ζαχαροπλαστική εκεί όπου εγώ έκανα τα πρώτα μου βήματα!
Σουλειμάν Χαλίλ, Pastry Chef, Γλυκοπωλείο Ξάνθης & Κομοτηνής

Σουλειμάν Χαλίλ

 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)