Η πρώτη ιδιωτική Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα, διοργάνωσε για 30η φορά τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας γιορτάζοντας τα 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σεφ του μέλλοντος από όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες υψηλής γαστρονομίας Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, ανεβάζοντας πολύ το επίπεδο από προηγούμενες διοργανώσεις.

Ο Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος, CEO της ΙΝΟΜΑΚ Refrigerators, χρυσού χορηγού του 30ου Διαγωνισμού Γαστρονομίας μοιράζεται μαζί μας τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα που βίωσε ερχόμενος από την Αθήνα για τη μεγάλη αυτή γιορτή της La Chef Levi και της διεθνούς Γαστρονομίας.

Στον απόηχο του 30ου Διαγωνισμού της La Chef Levi η φράση που είναι κολλημένη στο μυαλό μου από εχθές είναι:  “…home is where the heart is…”

Συστήματα Ασφαλείας, ISO 22.000, HACCP και κίνδυνοι στις επαγγελματικές κουζίνες!

Την Παρασκευή 5/4/2019 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής ημερίδα με θέμα ISO 22000 vs HACCP and Kitchen Dangers.

Μαζί μας είχαμε την χαρά να έχουμε την κα E. Καμπρούδη και την κα  Π. Παυλίδου,  στελέχη της  παγκοσμίου φήμης Φορέα Πιστοποίησης TÜV Austria Hellas.

«Το πολυβραβευμένο εστιατόριο του Alain Ducasse, Alain Ducasse au Plaza Athénée στο Παρίσι»

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το μοναδικό σύστημα βαθμολόγησης των γνωστών αστεριών της Michelin, αλλά τι πραγματικά γνωρίζεις γι’ αυτά τα πολυπόθητα αστέρια?

Αρχικά ο οδηγός εστίασης τη Michelin δεν ήταν πάντα αυτός ο υποδειγματικός οδηγός που σήμερα εκτιμάται. Στην πραγματικότητα ξεκίνησε πολύ πιο ταπεινά, από ένα μικρό βιβλίο που είχε ως στόχο να ενθαρρύνει οδηγούς να το έχουν μαζί τους στο δρόμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)