Ο Πέτρος Καριπίδης, παραγωγός βιολογικών μυρτίλων, μας ενημερώνει για τις ευεργετικές ιδιότητες των μυρτίλων! Όντας ο ιδρυτής της ECOBlueberries μιας εταιρείας με σταθερή αναπτυσσόμενη πορεία στον χώρο των βιολογικών φρούτων, είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να μας εξηγήσει ποιες είναι οι ευεργετικές τους ιδιότητες και τι προσφέρουν στον ανθρώπινο οργανισμό!

“Στιγμιότυπο από τη συνεργασία Inomak Regrigerators, Μασούτης και La Chef Levi στα πλαίσια της 83ης ΔΕΘ.”
Ποια λάθη κάνουν συχνά οι επαγγελματίες και τι πρέπει να ξέρεις για να κάνεις καλύτερη τη καθημερινή σου δουλειά;

Ο Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος, CEO της Inomak Refrigerators μοιράζεται μαζί μας τους σωστούς κανόνες για την εξοικονόμηση χώρου, ενέργειας και διατήρησης των ψυγείων!

Η πρώτη ιδιωτική Σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα, διοργάνωσε για 30η φορά τον Διαγωνισμό Γαστρονομίας γιορτάζοντας τα 30 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σεφ του μέλλοντος από όλη την Ελλάδα, διαγωνίστηκαν σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες υψηλής γαστρονομίας Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής-Αρτοποιίας, ανεβάζοντας πολύ το επίπεδο από προηγούμενες διοργανώσεις.

Ο Παναγιώτης Μπαρμπαρήγος, CEO της ΙΝΟΜΑΚ Refrigerators, χρυσού χορηγού του 30ου Διαγωνισμού Γαστρονομίας μοιράζεται μαζί μας τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα που βίωσε ερχόμενος από την Αθήνα για τη μεγάλη αυτή γιορτή της La Chef Levi και της διεθνούς Γαστρονομίας.

Στον απόηχο του 30ου Διαγωνισμού της La Chef Levi η φράση που είναι κολλημένη στο μυαλό μου από εχθές είναι:  “…home is where the heart is…”

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ωράριο 09:00 - 21:00
Διεύθυνση : Τσιμισκή 31
1ος όροφος Θεσσαλονίκη,
 
Τ.Κ. 54624
 
 

“Το κέντρο της Γαστρονομίας στο κέντρο της πόλης»

πρόσβαση με λεωφορείο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΤΣΙΜΙΣΚΗ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)
ΕΓΝΑΤΙΑ(ΣΤΑΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ)